مواد لازم : برای دو نفر
ماهی شور |
100 گرم |
لوبیا سبز پخته شده |
150 گرم |
زیتون سیاه |
60 گرم |
مرغ پخته |
100 گرم |
كاهو خرد شده |
100 گرم |
كنسرو تن ماهی |
یك قوطی |
تخممرغ پخته |
یك عدد |
پیاز نگینی شده |
یك عدد |
گوجهفرنگی چهار قاچ |
یك عدد |
فلفل سبز تند ساطوری |
دو عدد |
لیموترش |
دو عدد |
سیبزمینی پخته |
یك عدد |
روغنزیتون |
یك قاشق غذاخوری |
سركه |
دو قاشق غذاخوری |
نمك و فلفل |
به میزان لازم |
ماهی شور را بخارپز كرده پوست و استخوان آن را بگیرید و با چنگال خرد كنید، كنسرو تن ماهی را بازكرده و روغن آن را خالی كنید. كنسرو تن ماهی، لوبیاسبز، پیاز، سیب زمینی، سینه مرغ و فلفل سبز را در كاسهای بریزید. روغن زیتون، سركه و آبلیمو را روی مواد ریخته، به آنها نمك و فلفل بپاشید. سپس در ظرف مورد نظر، سالاد كاهو و موادی را كه آماده كردهاید به صورت كوپهای درآورید و با ماهی شور، تخممرغ، گوجه فرنگی و زیتونسیاه، سالاد را تزئین كنید.
مجله تفریحی عصرناز سالاد ,پخته ,ماهی ,فلفل ,كنسرو ,قاشق غذاخوری ,سالاد فرانسوی منبع
درباره این سایت